A Nemzetire bejutók csoportjai

2022.05.23

Most vasárnap a Nemzeti Döntő első fordulója több csoportra oszlik, melyek végső felállása nagyon izgalmasan alakult. Négy csoportba négy klán jutott ki, közülük kettő Budapestről, egy Nagykanizsáról, egy pedig Dél-Pestről. Róluk szól az alábbi összefoglaló.

I. Csoport: Geree, Kömi, Sanyi és Danika (Pisti)

Ez a csoport viccesen alakult, ugyanis egymás mellé kerültek a kanizsai unokatesók (Geree,Kömi), akik jellemzően együtt szoktak készülni a rendezvényekre paklikkal. Meglátjuk ez a helyzet ezen mennyit fog erősíteni. Ebbe a csoportba került be Sanyi, aki a meglepetés koncepcióiról híres, valamint a szabályzat lábjegyzeteinek ismeretéről is, ráadásul négy verseny győzelemmel is dicsekedhet az elmúlt egy évből. Pisti jutott be még ebbe a csoportba, a Dél-Pest régió vezetője, budapesti csütörtöki Deck-Vuduk szervezője, aki időben jelezte (köszi Pisti!), hogy sajnos a rendezvény teljes egészén nem tud részt venni, így inkább átadta a helyét olyannak aki ezzel tudna élni. Így a következő bejutó az összrangosból Danika lett, aki a Babzsák boys klán vezetője a budapesti régióban. Grat Dani :)

II. Csoport: Kassi, Bazsi, Ceri, Bence

A csoport amit szívesen elkerül az ember. Miért? Nos a Régió vezető Kassii és Bazsi párosa gyakorlatilag Nagykanizsa Jin és Jangja, ezt a saját bőrömön is tapasztaltam már. Na és melléjük jutott be az elmúlt negyedév legjobb teljesítményét elérő két játékos: Ceri és Bence a Úr. Ceri a Dél-Pest régió klánjának vezetője, aki meglehetősen sokat tesztel a klántársaival, Bence a Úr pedig a híres Pokoli Portyázók budapesti klánjához csatlakozott az elmúlt hónapókban, és már verseny győzelemmel is dicsekedhet. Az kom.

III. Csoport: Dóri, Viking, Nekdo és Kova 

A budapesti két nagy klán Klánvezérei (Dóri és Viking) profi játékosok, Dóri például tavaly elhozta Nagykanizsáról a verseny győzelmet, Viking pedig 2021 legjobb discord párbajozója. Na melléjük csatlakozik be a dél-pesti klán másik fele. Nekdo, aki szintén hirhedt a meglepetés paklik terén, és idén már ő is bezsebelt egy verseny győzelmet, valamint Kova, aki a megfontolt és kitartó játékáról ismert, és ő is szerzett már érmet Dél-Pestnek.

IV. Csoport: Tisi, Süti, Flav, Beni

Fuh, hol is kezdjem. Egy csoport, csak budapestiekkel, teli kiemelt játékosokkal, akik ráadásul nagyon másnaposak lesznek. Tisi tavaly is remekül szerepelt, legtöbb verseny győzelem (KILENC) és egy idei 24-es veretlenségi DC sorozat köthető a nevéhet, Süti megnyerte a tavalyi budapesti régió kupát, mellette behúzott négy verseny győzelmet, ráadásul meglepetés paklis arc ám ő is. Flav az örök mágus late game specialista, aki az elmúlt fél évben két versenyen jelent meg, és azokat meg is nyerte. Valamint Beni akire nagyon oda kell figyelni, mert szeret csendben meglepetéseket okozni, idén például minden második budapesti versenyen dobogós volt. Az elmúlt egy év 32 verseny győzelméből 16 ebben a csoportban talált gazdára.

Ebből is látszik, hogy mindannyian sokat tettetek az elmúlt egy évben, hogy bejussatok a legjobb 16-ba, gratulálok mindenkinek! Találkozunk a Nemzetin. :)

Ádi