Aréna Gyakorlat

2020.03.11

Aréna Gyakorlat II. Fejezet

Már majdnem 30 lap ismeretes az érkező legújabb kiegészítőnkből, ami (spoiler) talán több lapot is fog tartalmazni, mint 30 

Amíg készül a maradék, és csiszolódnak a meglévőek, érdemes előre készülni az érkezésükre, hiszen érezhetően rengeteget színesedik a játék.

Pár kedvenc lapomról írnék most külön is, amik nem feltétlenül a láthatóan legerősebbek.

Az eddigi lapok alapján a Mágus több fix profi lapot is kap, amik nagyban megváltoztatják a jelenlegi paklikat és több, külön koncepció is versenyképes lesz ezáltal. Az én kedvencem mégis a Gondolat Módosítás, amit sokan egyáltalán nem éreztek erősnek, ehhez képest a napokban még egy kis gyengítést is kapott ha megnézitek a hatását. Így már nem fogja tudni fixen elrontani ellenfelünk kezdését, amíg nem hoz le egy karaktert. Ettől függetlenül is én továbbra is bízok ebben a lapban, aminek egészen egyszerű oka van: A mostani versenyeket figyelembe véve vannak nagyon erős játékosok, akik minden versenyen elhozzák a top 3 egyikét. Az ő csatáik között nem nagyon láthatunk hibákat, így nagyon sokat számít ilyenkor az a kis szerencsefaktor, amivel a játék elengedhetetlenül rendelkezik. Pont ezt a mérleget tudja a Gondolat Módosítás felénk billenteni, ami éppen elég lehet ahhoz, hogy megnyerhessünk egy rivális, jó játékos ellen egy mérkőzést. Meglátjuk, én bizakodok nagyon ;)

A Harcosoknál is komoly fejvesztés lesz, hiszen itt is több, nagyon hasznos lap érkezik, köztük olyanok is, amikre külön pakli épülhet. Az egyik kedvencem itt sem a ,,top tier"-ből érkezik, de úgy érzem, erre építenék egy egészen gusztustalan Harcos paklit. Ez pedig a Mágikus Vért Bevonat. Önmagában sem egy rossz lap, sőt... már csak a laphúzás esélye is nagyon megerősíthet egy Harcost, ha az akár csak 1-2 alkalommal fordul is elő egy mérkőzésen. Egyértelmű kombót alkot két bemutatott lappal is, de azok mind profi formátumban tudnak kibontakozni, ez viszont már kezdőn és amatőrön is szerepet kaphat. Illetve kapjon is, azt javaslom ne próbáljátok enélkül :D Amatőrön pedig rádobáljátok az Oltalmazó Aurát, ami egy másik kis kedvencem, és egy nagyon masszív dögöt kaptok ;)

A kedvenc Vadász lapom viszont még hátra van, amiről egy külön elemzést írok majd, ez így is elég hosszú lett 

Nektek van már ,,kiskedvenc" ?