Az illusztrációkban rejlő történetek VI.

2024.06.05

A Sorsok Útján kiegészítőjéhez tartozó utolsó illusztrációs cikk tartogat még pár illusztrációt, amit érdemes lesz szemügyre venni. Sok esetben a lore és a háttér világ volt az alapja ezeknek a kapcsolatoknak, de volt, hogy egyszerű spontán ötletként pattant ki valaki fejéből a fejlesztés során.

Ilyen volt például a Tanonc és az Őrző Bűbáj időben eltérő kapcsolata, nézzétek csak:

Hasonlóan régebbi Szövetségek Korából származó illusztráció átdolgozásával készült az Emlékkép Tükrözés és a Tükörmágus esete. Ha értitek :)

A Darázsraj illusztráción a varázsló egy druida, és a fejdísze alapján a Fényerdei Druidával közös klánba tartozik. 

Az Kobold illusztrációk is megjelennek több esetben kezükben a Méregtűvel, vagy éppen az őrző kürttel, ami a Fényerdei Üregi Őrző kezében is látható. De a Faltörő kos zászlója is ismerős lehet nektek egészen sok illusztrációról!

A Lanno család jelével már foglalkoztunk az illusztrácós cikk sorozatban 2021-ben, itt bővül az Erdő ölelésével az ilyen illusztrációk listája. Például a Fekete Gyík nyergén is megtalálható ez.

És a végére marad egy egyszerű, de mégis nagyon szép pár, a dobóbalta és a balta dobó. Ráadásul egy full art egy modern kerettel!

A következő kasztok és kiegészítők esetén is folytatni fogjuk az illusztrációkban rejlő történetek felfedését, örülünk, hogy ennyien kedvelitek az Ősök Hajnala történetét!

Ádi