Az Ork Sereg Bosszúja - Harcos

2022.09.07

Az új 35 lapos tematikus Alap Paklik célzottan a kezdő játékosoknak szólnak, melyek komoly költségek nélkül is már egy "társasjáték" élményt nyújtanak, ráadásul kezdő és haladó formátum is alakítható ki belőlük. A paklik egy kaszt lapjaiból tartalmaznak egy fix válogatást, melyek bizonyos tematikák köré épülnek, és jellemzően 30 kezdő, valamint 5 haladó lapból állnak, melyek közül egy lap nemes, egy pedig hátas. Ebben a cikkben Az Ork Sereg Bosszúja Alap Pakli tartalmáról lesz szó, mely a harcos kaszt első Alap Paklija.

Az Ork Sereg Bosszúja pakli kezdő 30 lapja tematikusan az ork fajú karakterek és fegyvereik köré épül, melyek nagyobbik fele kék ritkaságú lap. Az 5 haladó lap között pedig helyet kapott a minden hátas ellen védelmet nyújtó Bizáncváradi Csatamén is.

Lássuk a doboz tartalmát:

Kezdő Karakterek:
4 db Bereni Harci Dobos
2 db Bereni Kínzómester
2 db Bereni Kapuőr
2 db Déli Fali Kapuőr

1 db Óvárosi Rabszolga (javasolt fix kezdő lap)

Kezdő Felszerelések:
4 db Ork Fojtóhurok
3 db Tüskés Fa Buzogány
2 db Bizáncváradi Gyalogos Vért

1 db Bizáncváradi Tiszti Vért

Kezdő Képességek:
1 db Elemi Gyengeség
2 db Ólom Lábak
2 db Energikus Döfés

1 db Fegyvertörő

Kezdő Italok:
3 db Életerő Itala

Haladó Kártyák:
1 db Önfeláldozó Hadúr (Nemes)
1 db Tüskés Fém Buzogány
2 db Magabiztosság Itala
1 db Bizáncváradi Csatamén (Hátas)


Az alap pakli célja a játék elején, hogy a Rabszolga védelmet nyújtson, esetleg a Fojtóhurokkal komolyabb sebzést okozzon, ezt követve a középjáték során a Harci Dobosok is megjelennek, még több sebzést biztosítva a fegyverzettel rendelkező karaktereknek, akik páncélzatával a Bereni Kapuőr fog foglalkozni, aki lehetséges, hogy a Rabszolga helyére fog érkezni. A Déli Fali kapuőrök pedig meglehetősen gyorsan felszerelhetőek minden felszereléssel, melyekről a 3 db Életerő ital lap fog gondoskodni, így egy komoly támadó és védő értékkel rendelkező ork sereget kaphatunk.

Pénteken meg fogom osztani veletek a vadász Alap Pakli tartalmát is és még aznap a weboldalon is meg fognak jelenni a paklik. Készülni fog egy kedvezményes csomag is ;)

Ádi