Az Ősök Hajnala Csillagharcosa és Vikingje

2021.04.23

Elérkezettnek láttuk az időt, hogy egy cikk formájában is köszönetet mondjunk két játékosunknak is, akik különböző média tartalmaikkal támogatták az Ősök Hajnalát. A segítőink névsora hosszú, de velük szerettük volna kezdeni mindenképpen. Köszönjük :)

A Csillagharcos

Egyik játékosunk, aki Angliából támogatja az Ősök Hajnalát már egy jó ideje. Balázs, aki Buzz Saiyan néven készít kártyajátékos tartalmakat a YouTube-on, majdnem a kezdetek óta foglalkozik a mi játékunkkal is.

Az ,,új időkben" pedig aktívan gyártja a profi pakliépítős videókat, valamint besegít az új lapok és mechanikák tesztelésében is. Hozzáértését pedig mi sem bizonyítja jobban, mint csatornájának tartalma, ahol minden IS fellelhető, ami a stratégiai kártyajátékokat illeti.

Találhattok angol és magyar nyelvű tartalmakat is, természetesen az Ősök Hajnalát magyarul láthatjátok nála, de mindenképpen érdemes belenézni a többi videójába is, biztos van köztük olyan, ami már a ti kezetekben is előfordult.

Mint pedig sokan tudjátok, pár hete megnyitottuk az online versenyzés lehetőségét a Discord szerverünkön, így már Balázshoz hasonlóan, a világ bármely pontjáról (Elon Musk likeolja ezt) megmérethetitek magatokat versenykörülmények között, ha pedig csatlakoztok a közösségi csoportunkhoz, még élő adásokban is követhethetitek 1-1 játékosunk párbajmérkőzését.

Az új érdeklődök bátran nézzenek körül az alábbi linkek egyikén, bármilyen kérdésre szívesen válaszol a közösség valamennyi tagja.

Akik pedig még nem tették volna, de érdeklődnek az Ősök Hajnala játék vagy egyéb játékok iránt, bátran nézzen körül Balázs csatornáján, és fejelje meg a feliratkozás gombot, mert megérdemli ;)

Balázs csatornája: https://www.youtube.com/channel/UCmpOqjQYV8NtrVz--aSGFUw

A Viking

Ma este kedvenc budapesti Vikingünk streameli Twitch csatornáján a mai párbaját, ahol egyik nagykanizsai játékosunk ellen játszik le 3 mérkőzést. Az adást este fél 9-től követhetitek ezen a linken: https://www.twitch.tv/glacktheviking

Attila a névadója az új Harcos Hős lapunknak, mely a Második Kiadásban már elérhető és előrendelhető május 20-ig az alábbi linken: https://www.osokhajnala.eu/webaruhaz/?collection=elorendeles

Emellett Admin feladatokban is vikingkedik és segít nekünk a discord szerver kapcsán (Ugyanitt köszönet Kassinak is!), ahol a párbaj eseményeket hétről-hétre követhetitek is, ha regisztráltok a szerverre az alábbi linken: https://discord.gg/HxpKzefAj5

 Szóval amíg várjuk a nyitást és az élő versenyzést, bőven van lehetőségetek kipróbálni a játékot, valamint tanulni a már tapasztalt játékosok közvetítéseiből és videós tartalmaiból.

Jó játékot, jó videónézést, jó hétvégét mindenkinek!

Közösségi Csoportunk: https://www.facebook.com/groups/409260922811791