Dobozos Párbajnap Kanizsán

2022.05.19

Május 13-án, pénteken a szokásos kanizsai párbajnap helyett valami újat próbáltunk ki Földijeimmel. De még mielőtt ebbe belekezdenék, nézzük meg, milyen volt az a nap.

Kis családi hangulatban, hárman összegyűltünk. Mindenkin látszott, melyik kaszttal kezdte el a játékot, ugyanis Kömi hozta a Harcosát (fuj), Geree a szokásos Vadász felállást választotta, míg én az újabb "nekem úgyse mondod meg mit rakjak" Mágus koncepciómmal érkeztem.

Mint mindig, Kömi most is veretlenül zárta a napot. Nincs mese, megállíthatatlan - ha mégis megfognánk, ránk borítaná az asztalt. Tehát Ő 3:0-ázott minket, majd büszkén hazament aludni. Megérdemelte azt mondom. Geree kettő győzelmet húzott be ellenem, imái meghallgattattak, mivel nem Rúnamestert hoztam, ő pedig kiélhette laphúzási fétiseit ellenem az Élesen Látó Hadúrral. Én Elementalistával érkeztem, próbáltam kitapasztalni a Fényerdei Druida és a csápos h.. Kúszó Gyökerek kombinációját. Nagyapa most biztos büszke. Spoiler: nem működik.


Na és a végén, hogy miben volt másabb ez a párbaj: "Dobozos" Párbajnapot tartottunk, amit annyit tesz, hogy a nevezők számánál eggyel kevesebb, 33 lapos Szövetségek Kora doboz volt a tét. 

Ezeket a dobozokat a körök után egyszerre bontottuk ki, és az egész párbajnap alatt elért helyezés szerint választottuk/draftoltuk a lapokat.

Így jutott ritka és gyakori lap egyaránt mindenkinek. A legritkább egy Koboldkirály volt, és így egymaga könnyű választás volt Köminek. 


A későbbiekben előfordulhat, hogy boosteres párbajoknál is bevesszük ezt a szokást, így igazságosabb a bontás is a végén, ezt egyaránt beláttuk.

Köszönöm, hogy vendégszerepelhettem az ŐH cikkjeiben!

Gear