Dupla Kezdő Kedd

2023.12.20

Amikor nekilódultunk a decembernek, akkor az volt a terv, hogy részt veszünk a TCG expon, lesz minden régióban egy évzáró rendezvény, aztán mindenki nyugovóra tér és majd januárban folytatjuk. Nem így történt :)

Több játékosnak a december a karácsony mellett a tapasztalat gyűjtésről és a játék megismeréséről is szólt, tartottunk Budapesten egy Business Park rendezvény, ahol több, mint 20 résztvevő jelent meg. A sikeren felbuzdulva pedig tartottunk egy Kezdő Keddet a tegnapi napon a Barcraft Budában, valamint ezzel párhuzamosan Kecskeméten a TCG klubban is hasonlóképpen alakult. 

Mindkét helyszínen jó hangulat uralkodott így év vége felé. Én alig várom a következőket, addig is meséljenek a képek:

Örülünk, hogy így tetszik/hiányzik nektek az Ősök Hajnala, ezért December 29-én szintén dupla nappal fogunk nektek kedveskedni, méghozzá úgy, hogy a kecskeméti TCG klubban tartott nyíltnappal párhuzamosan Nagykanizsán a Honvéd Kaszinóban is lesz egy nyílt nap és egy kezdőbarát Bontó verseny egyaránt! Gyertek és kártyázzunk egy jót, januárban pedig folyt köv. :) Addig is mindenkinek lootban gazdag Karácsonyt és Pacsi!

Ádi