Egy jövőbeli Mágus pakli

2021.12.17

A már ismertetett lapok alapján összeállítottam egy Haladó Mágus paklit, leginkább a Szövetségek Kora lapjait használva. Habár még jópár lapot nem láttatok, hamarosan mindegyikről lehullik a lepel, és végtelen, új pakliötletekkel halmozhatlak el titeket, de bemelegítésképp, itt egy szépséges új pakli ;)

És ugyan még nem tudjátok, de jópár, cikkemben bemutatott lap még változott kicsit a nyomdábakerülés előtt, így lesznek apró eltérések, amire mind fény derül majd, ha Ádi megosztotta veletek az összes lapot a hónapban, és felkerülnek a weboldalra végleges formájukban.

Nemes: Elementalista

Karakterek: 10
1 Medve Tavi Gyógyító
4 Ismeretlen Áldozómester
2 Dereshágói Jégmágus
3 Óvárosi Jéghajlító

Fegyverzet: 7
4 Télvidéki Fenyőbot
1 Télvidéki Fenyőbot Zafírral
2 Rontás Pálcája

Képességek: 11
3 Kúszó Gyökerek
2 Deremsztés
1 Emlék Torzítás
3 Szikla Reptetés
2 Lélek Csapás

Italok: 3
2 Életerő Itala
1 Magabiztosság Itala

Mellékpakli: 1 Emlék Torzítás, 2 Sziromkristály Pálca, 2 Stabil Dermesztés


Játék a paklival

Ezek lennének az első, bemelegítő Haladó Mágus lapok, ahol az alap pakliba és/vagy a mellékpakliba 5 darab, 3 különböző lapot is betennék (ezért is hagytam helyet a side-részben) amit még nem ismertek, de igencsak megerősíti ezt a paklit majd. Köztük egy új Fal kulcsszavas lap, ami gondoskodik majd a védelem+sebzésről ;) Valamint egy igen erős kontroll képesség, amit csak 6-os szinten fogunk tudni bevetni. Szóval ez a pakli csak pár hét múlva lesz teljes számotokra is, de remélem addig is meghozza a kedveteket ez a pár új lap benne :)

A pakliba bekerült pár személyes kiskedvencem, köztük a kezdő karakterünk, ami ugyan 2-es szintű, és hatását tekintve ebben a koncepcióban nem sokat tesz a játékhoz, de a statisztikái, leginkább a páncélértéke miatt kihagyható szerintem vele a 3-as szintű karakterek használata, így ezt, a 3-as szinten lehozva spórolhatunk 3 laphelyet is egy pakliban.

Azon kívül, hogy így több képességet rakhatunk be, bekerült egy másik, általam nagyon erősnek tartott új fegyverzetfejlesztés, a Télvidéki Fenyőbot Zafírral, ami lejövetelkor komoly veszteséghez jutatthatja ellenfelünket.

A Szektatagokat lecseréltük az Alakváltó karakterünkre, ha esetleg Bábokkal vagy Hátasokkal játszana ellenfelünk, sokkalta hasznosabb lesz, mint egy Szektatag, pláne, ha nem használunk Lélekgömböket. A Kúszó Gyökerek pedig csak egy nagyon erős, 2-es szintű képesség, amit akár a kis gnómunk is kijátszhat, és ez is tovább erősíti a passzív-agresszív Mágus koncepciónkat.

Az újonnan beépített lapok az alábbiak:

A többi lapot pedig már jól ismeritek, variálható és alakítható mellékpakliból a végtelenig jóformán, illetve mind az alapban, mind pedig a sideban szerepelhet még új Szövetségek Kora lap, hogy egy igazán erős, és új alapokon nyugvó paklit kapjunk.

Az előrendelés már él, ennek részleteiről itt olvashattok: https://www.osokhajnala.hu/webaruhaz/

Következő versenyünk: https://www.facebook.com/events/440138087639514

Közösségi csoportunk: https://www.facebook.com/groups/409260922811791

Discord szerverünk: https://discord.gg/HxpKzefAj5