Elemzős Péntek - Harcos Pakli Ajánló

2021.01.30

Az önfeláldozó hadak ura

Házi feladatként teszteltem egy ,,nem bábok mögé bújó" Harcos paklit. Az Önfeláldozó Hadúr nemes tűnt a legjobb választásnak az összes többihez képest, így köré építettem egy masszívabb, megszokott tankos paklit.

Habár lehet, hogy változni fog ez a nemes is, az biztos, hogy csak a javára, de így sem szerepelt rosszul. A karakterek szívóssága kulcsfontosságú, pláne a Hadúrral karöltve. Kezdő lapunk a 2-es Védelmező karakterünk, amelyet ha nem sürget az ellenfél, elég a 3-ik szinten lehozni, kis szerencsével páncélzattal együtt. Ez utóbbiból pont emiatt választottam a 2-es szintűeket. Az új szabályok értelmében már csak két Testbevonatot használhatunk majd, ami továbbra is nagyon kegyetlen kombót alkot a promó Felderítőkkel, ha az ellenfél egy kicsit nem figyel rájuk. Ha pedig új szabályok, megengedett a duplikált Hős és Relikvia is, de egyelőre ezen most nem változtattam. Relikviából elég lesz továbbra is egy darab, ha pedig az életerő és páncélzat maximalizálására törekszünk, akkor esetleg Albert helyett mehet a pakliba még egy Csaba.

A minden jóból egy kicsi elv alapján került a kezdő pakliba 1 Energikus Döfés és 1 Hasítás is, amit a side-al remekül módosíthatunk vagy éppen erősíthetünk, ha úgy kívánja a helyzet. Igaz, elég ritka lapokból áll ez a profi pakli, és kell némi rutin a stabil eredmények eléréshez hozzá, de alapvetően nem mondanám a legnehezebbnek. Gyakorlat kell hozzá, de éppen ezért is állítottam így össze ezt a mostani elemzőset, hogy a fontosabb és izgalmasabb lapokból 1-2 került bele, hogy rákapjunk a Harcos erejére, ízére A mellékpaklinban maradt 3 hely, amit kedvetek szerint bővíthettek, ha szeretnétek kipróbálni ezt a paklit. Ha kérdésetek van, bátran írjátok kommentekben, ha kipróbáltátok és jól működött, nyugodtan büszkélkedjetek vele.

Meglátjuk milyen újítások jönnek még a kaszthoz, biztosan tudunk majd egy erősebb alternatívát összehozni a Kiképző Mester nélkül is, de jelenlegi állás szerint, én erre tenném a voksomat addig.

Pakli lista:

Nemes: Önfeláldozó Hadúr

Karakterek: 1 Bizánchágói Védelmező, 4 Vöröskövi Felderítő promó, 1 Csaba, 1 Albert, 1 Óvárosi Gyalogos

Képességek: 2 Mágikus Testbevonat, 1 Energikus Döfés, 1 Hasítás, 2 Ólom Lábak, 2 Fegyvertörő

Italok: 3 Életerő Itala, 2 Magabiztosság Itala

Fegyverek: 1 Az Idő Kalapácsa, 1 Rövidkard és Körpajzs, 4 Dárda és Toronypajzs

Páncélzat: 3 Vöröskövi Kapuőr Vért

Javasolt Side: 1 Hasítás, 1 Ólom Lábak, 2 Gyógyítás Itala, 2 Szent Feloldozás, 1 Energikus Döfés

Ha érdeklődsz a játék iránt, vagy nagyobb betekintést szeretnél kapni róla, csatlakozz a közösségi csoportunkhoz: https://www.facebook.com/groups/409260922811791

Hamarosan pedig új infókkal és új cikkekkel jelentkezünk, addig is kellemes hétvégét mindenkinek! 

Bandi