Íjász Nemzetek Földjén - Vadász

2022.09.09

Az új 35 lapos tematikus Alap Paklik célzottan a kezdő játékosoknak szólnak, melyek komoly költségek nélkül is már egy "társasjáték" élményt nyújtanak, ráadásul kezdő és haladó formátum is alakítható ki belőlük. A paklik egy kaszt lapjaiból tartalmaznak egy fix válogatást, melyek bizonyos tematikák köré épülnek, és jellemzően 30 kezdő, valamint 5 haladó lapból állnak, melyek közül egy lap nemes, egy pedig hátas. Ebben a cikkben az Íjász Nemzetek Földjén nevű doboz tartalmáról lesz szó, mely a vadász kaszt első Alap Paklija.

Az Íjász Nemzetek Földjén pakli kezdő 30 lapja tematikusan az egyre erősebb fegyverzet és karakter sebzések köré épült, az 5 haladó lap között pedig helyet kapott egy Éjjeli Vadász is.

Lássuk a doboz tartalmát:

Kezdő Karakterek:
4 db Fényerdei Amazon Íjász
4 db Óvárosi Lemeztáncos
2 db Bizáncváradi Veterán Lövész
1 db Kék-Oázisi Újonc Vadász (javasolt fix kezdő lap)

Kezdő Felszerelések:
4 db Tölgy Számszeríj
3 db Szövetség Pengéje

Kezdő Képességek:

1 db Szövetségek Kora
1 db Botlódrót
1 db Bénító Lövés

2 db Elkerülésből Támadás
2 db Dupla Spirállöveg
2 db Sorozatlövés

Kezdő Italok:
3 db Életerő Itala

Haladó Kártyák:
1 db Reflexek Mestere (Nemes)
1 db Éjjeli Vadász
2 db Magabiztosság Itala
1 db Kék-Oázisi Dromedár (Hátas)


Az alap pakli célja a játék elején, hogy az Újonc Vadász és az Amazon Íjász legyőzzön egy ellenséges karaktert, majd a középjáték során a Lemeztáncos egyre nagyobb sebzést okozzon, hogy a sérülésektől és Elkerülésből Támadásoktól gyengített ellenfeleket a vég játék során a Veterán Lövész különböző kivédhetetlen képesség sebzésekkel végezhesse ki. Páncélzat nincs a pakliban, a védelemről a 3 db Életerő ital lap gondoskodni.

Ezzel a cikkel mind a három Alap Pakli bemutatásra került, melyek mától a webshopban is elérhetőek a készlet erejéig. Kellemes nézelődést: https://www.osokhajnala.hu/webaruhaz/?collection=alap-pakli

Ádi