Jöhetnek a lapötletek!

2021.07.08

Újra begyűjtenénk a legjobb ötleteiteket egy kérdőívben, amik közül a legjobbak megmérettetnek majd a közösségünk elött. A győztes lap megalkotója pedig 4 példánnyal gazdagodik majd.

A Szövetségek Kora kiegészítő jövő év első negyedére várható, jelenleg is zajlanak a fejlesztések és a tesztelések vele. Ezeken a lapokon kívül érkezni fog pár aranykeretes lap is, köztük Egyediek és Promók is. Most ez utóbbihoz keresünk izgalmas ötleteket, szóval nézelődjetek, hogy melyik meglévő lapunkból lehetne egy jó kis Promót alkotni.

Egy egész hónapotok áll rendelkezésre, a legjobb lapok beküldői között pedig ajándék lapokat is kisorsolunk majd, szóval megéri részt venni a közös alkotói folyamatban ;) Egy kikötés van, hogy csak olyan Alfa vagy Aréna kiegészítőben megjelent lapra adjatok ötleteket, amelyekből még nem készült Promó változat. Minden más rajtatok múlik :)

Az alábbi linken elérhetitek a Google Kérdőívünket, ahol egy űrlapon 3 lapötletet is adhattok. Ha egy kis ihlet kell, nézzétek meg a mostani Promó lapjainkat a weboldalunkon, vessétek őket össze az eredetivel, és lepjetek meg minket pár jó újítással!

Ősök Hajnala Promó Lapötletek: https://forms.gle/LU4oJTMMQ2VH13L48

Most hétvégén pihenünk egy kicsit, jövőhéten pedig Elementalista Verseny, majd utána Nyári Bajnokság, szóval lesz mire készülni. Addig is most itt van ez a kis ötletelős játék, éljétek ki magatokat bátran, hátha a tied lesz a befutó, és a Szövetségek Kora megjelenésével már kézhez is kaphatod a 4 darabot belőle.

Kitartást a meleghez, holnap érkezek egy pakliötletelős cikkel! Igyatok vizet is a kávék mellé <3

Elementalista Verseny: https://www.facebook.com/events/941176766662604

Közösségi Csoportunk: https://www.facebook.com/groups/409260922811791

Discord szerverünk: https://discord.gg/HxpKzefAj5