Kecskeméti Kezdő Kupa

2022.06.12

Ez a nap is eljött, hiszen a májusi Régiós nyíltnap után most szombaton lezajlott az első Kezdő verseny, ráadásul Kupa formátumban. Volt egy kis gigszer az alsó házban, de ez csak annyit eredményezett, hogy lett egy-két "döntetlen", tehát osztott helyezés. A hangulat szokásosan jó volt, jófejek a srácok :)

Barni alapvetően az alábbi ábrát követte, amin BO1-el lehetett előre haladnia a győzteseknek, de persze mindenki lejátszotta minden mérkőzését a végső helyezésért, így mind a 10 résztvevő TP/LP/KP-kal a zsebükben térhetett haza:

Szóval a verseny jó hangulatban zajlott, Ceri írt is róla egy beszámoló posztot. Ráadásul megalakult a második kecskeméti klán is, a Demon Hunters, a Régió Vezető (Barni) vezetésével, így a Horváth Krisztián által vezetett kecskeméti Black Howling klán, sőt a Király Lajos által vezetett ceglédi Bizánci Banditák klán is kihívóra lelt. :)

A végeredmény: 

1. Orbán Tamás (KlánVezér),  2. Bimbó János (Cegléd Régió Felelős),  3. Király Lajos (KlánVezér),  4. Kovács Ádám és Pataki József,  6.Gondi Richárd 7. Mészáros Dávid és Virág Zoltán,  9. Horváth Krisztián (KlánVezér),  10. Bondor Barnabás (KlánVezér és Kecskemét Régió Felelős)

Köszönjük szépen a szervezést Barni, valamint a Dél-Pest Régió támogatását Kova és Ceri :) Találkozunk jövőhét vasárnap (2022.06.19) Cegléden a Remete táborban!

Ádi