Két napos Online Nyári bajnokság Kezdőknek

2022.07.28

Az Ősök Hajnala Kártyajáték idén a Nyári bajnokságot kezdőknek hirdeti meg, méghozzá egy két napos online verseny formájában, mely július 31-én és augusztus 7-én, vasárnapi napokon lesz megtartva. Ezen a két napon elért összesített pont eredmény fogja megadni a helyezések végső sorrendjét, ami alapján értékes nyeremények találnak majd gazdára, melyekről a facebook eseményen belül tájékozódhattok a következő napokban.


Mit érdemes tudni az eseményről?

Jelentkezés: A rendezvényre legkésőbb július 30-ig jelentkező minden játékos a verseny mind a két napján részt vehet, de ez nem kötelező. A jelentkezőkkel külön-külön egyeztetve lesz, hogy mely napokon elérhetőek, ha esetleg nem lenne jó mind a kettő nap nekik. (Csak az eseményre jelentkező játékosok párbaj eredményei lesznek vezetve, tehát az érdeklődőké nem, így ezt július 30-ig érdemes átállítani.)

Belépő: Regisztrációs díj nincs, egyedül a párbajok során megvásárolandó Aréna vagy Szövetségek Kora boosterek árát kell elfeleznetek és egy későbbi rendezvényen befizetnetek. A boosterek Booster Bontó streamek során fogjuk kinyitni.

Idő intervallum: A rendezvény mind a két napon 07:00-23:00 között zajlik, a nevezők listája előző nap éjfélig lesz véglegesítve, mely lista elérhető lesz a Facebook eseménynél és a Discord szerveren is.

Formátum: Online Kezdő BO1 Párbajok, ahol mindenki mindenkivel párbajozik egyet discordon a párbaj szobákban. Ezeket a párbajokat mind a két vasárnapi napon megejthetitek. (BO1: Egy győzelemig tart a párbaj, tehát 1 boosterért). Például 5 jelentkező esetén optimális esetben 4-4 párbajod lehet maximum a 2 nap alatt összesen.

Pontozás: Minden győzelem 2 pontot ér, minden vereség pedig 1 pontot. A nem pótolt meccsek pedig nem fognak pontot érni.

Egyéb szabályok: Ha valaki az első napon nem tudja lejátszani minden párbaját, akkor azokat bepótolhatja a második napon, ha az ellenfele elérhető lesz. Ilyenkor a pótlással érdemes kezdeni a verseny napot. Minden más kérdéses esetben a facebook eseményen belül egyeztetünk, ahol az eredmények is vezetésre kerülnek.


A rendezvényre itt lehet jelentkezni:

https://fb.me/e/2GkLumEZ7

A discord szerverünket itt éritek el:

https://discord.com/channels/826149855302647869/826149855302647873

Szóval már csak kettőt kell aludni, ott tali.

Ádi