Kezdő Pakli Kecskemétről

2022.12.07

Ahogy közeledik 2023, az ember hajlamos gondolkodni azon, hogy milyen változásokat lenne érdemes bevezetni a jövőben. Egy biztos, pakli cikkek újra lesznek és erre bíztatok mindenkit, hogy ha szeretné, írjon a paklijáról, ossza meg velünk, mert ez nagyon hasznos tud lenni (vagy menő, vagy vicces, ez rajtad áll). Így tett Mészáros Dávid, a kecskeméti régió legtöbb nemzeti ponttal rendelkező játékosa is, köszönjük szépen a lentebb olvasható KKK pakli beszámolót ^^

Kezdő Kellemetlen Kötekedő (KKK) duál

Már több meccsen is bizonyított a törpök és tündék által vezérelt alábbi duálpakli, melynek lényege, hogy elég boostot kapjanak a mágus karik a komolyabb pofozkodáshoz, és a Kecskeméten jelenleg kedvelt ork haderő is fennakadjon a két kaszt összefogásán.

Karakterek: 10 db

4 Bizáncváradi Erdei Tanítvány (vadász)

4 Óvárosi Szektatag

2 Óvárosi Jéghajlító

Fegyverzetek: 6 db

4 Télvidéki Fenyőbot

2 Télvidéki Fenyőbot Zafírral

Képességek: 10 db

4 Sziklafal

3 Sziklareptetés

2 Lélekcsapás

1 Szövetségek Kora (vadász)

Italok: 5 db

4 Életerő Itala (vadász)

1 Gyógyítás itala (vadász)


Játék a paklival:

Mivel egy duál pakliról van szó, a jó kezdőkéz szinte elengedhetetlen. Kezdő lapunk a vadász Szövetségek Kora lesz, melyet a kis tünde karakterünkkel kijátszva máris 3-3 sebzés a reflexek által leadható pofonok ereje. A következő karakterünk 4-es szintű, ezért fontos, hogy a kis tündéből legalább 2 kivarázsolható legyen a csatatérre időhúzó céllal. Ha véletlenül csak 1 jönne ki, akkor az 5 poti és az életerőbe kivitel segít állni a bejövő ütéseket. Mivel a zsoldosok mindegyike megkapja a +1 sebzést, már a törpünk is nagyokat fog ütni. (Ha még a fejlesztést is rá tudjuk rakni a botocskára, akkor az már undorító damage). A cél, hogy minél több nuke ki tudjon röppenni a mágus karikból, de az alapütések is durván arcba tudják találni az ellent. A 6-os tündére már egyszerre szerelhető a bot és az egyik fejlesztés is, úgyhogy ő lesz a legveszélyesebb zsoldosunk. Mivel az 1-es tündék is zavart keltők, és ott vannak a falak is, a lélekcsapáshoz elég kell, hogy legyen a gyűjtő mérete. Ha a 6-os karakterek messze vannak számotokra, be lehet tenni Fagysámánokat, a lélekcsapások helyett pedig mehet plusz 1 sziklareptetés és 2 óvárosi köpeny, hogy meglegyen az extra védelem.

U.i.: Ne felejtsétek el a fejlesztés némító hatását, az ork rabszolgák nagyon szeretik!

Mészi és Ádi