Kezdő Vadász - Amazonok Ereje

2021.05.26

Elérkeztünk a harmadik és egyben utolsó újított Kezdő Pakli bemutatásához, amiket hamarosan elérhetővé teszünk a webshopunkban is. Ezúttal a Vadász kaszthoz készítettem egy erősebb, Amazonos kezdőt, ami megfelelő tempót és erőt tud felmutatni a legkisebb szintű formátumon.

Amazonok Ereje

Karakterek: 10
1 Kék-Oázisi Újonc Vadász
3 Fényerdei Amazon Íjász
3 Óvárosi Lemeztáncos
3 Bizáncváradi Veterán Lövész

Fegyverzet: 7
3 Egykezes Számszeríj
4 Tölgy Számszeríj

Képességek: 11
2 Amazon Érzet
3 Dobókés
2 Lendületes Löveg
2 Dupla Spirállöveg
2 Bénító Lövés

Italok: 2
2 Életerő Itala


Játék a paklival:

Ez egy egyszerűbb, tempós, női karakterekre építő Vadász pakli, amiben az újított Dobókés is szerepet kapott. Jó összhangban van a Lendületes Löveggel, két karakterrel megjátszva, könnyedén kisülhet a végjátékban a Lendületes Löveg +6 sebzése, így a Veterán Lövészeinkkel már 26-ot tudunk sebezni, ami egy Kezdő formátumon végzetes lehet. A Dobókés alkalmas arra is, hogy egy passzív karaktert kifordítson a tétlenségből, és a többi karakterünkkel bevigyük a sebzéseket, amíg az nem tud védekezni ellene.

A kezdő karakterünk, amit a kezdésből a kezünkbe veszünk az Újonc Vadász lesz, ami a következő körtől már kijátszható, ha szükségét érezzük. Egyébként igyekezzünk Amazon Íjászt a kezdő lapok között tudni. Ha mi kezdjük a játékot, és az ellenfél nem mutat az 1-2-es szinten komoly haderőt, akkor nyugodtan építhetjük 3-as szinttől a játékot, de bátran lehozhatjátok az Újonc Vadászt, hiszen ezzel erősebb tempót diktálhattok, mint ellenfeleink általában.

Az Amazon Érzet egy Gyors képesség, így a mi körünkben kijátszva, még támadhatunk is a kijátszó karakterrel. Amennyiben az ellenfél is használ Női karaktereket, még nagyobb sebzést érhetünk el vele.

A kombózás a középjátékban elindulhat, tökéletes összhangban van a Dupla Spirállöveg és a Lemeztáncos, akinek ha eldobunk egy lapot, az adott körre megduplázza a fegyverzetünk sebzését. Ez alapból már nagy támadás lenne, Dupla Spirállal pedig egy komolyabb, két célpontos képességsebzést is kihozhatunk belőle, amire meg még kicsit ráerősíthet az Egykezes Számszeríj is.

A játék utolsó szakazában meg egyértelműen miénk lehet az előny, hiszen a 6-os szintű karaktereink és képességeink nagyon komoly erőt képviselnek. A védelmünkre nem maradt sok opció, a két Bénító Lövést kivéve, viszont Kezdő Formátumon elengedhetetlen lesz a használatuk. A 2 Életerő Itala még megenged pár sebzést az életerőnkbe, de csak végszükség esetén alkalmazzuk az átvállalást, mivel muszáj, hogy a 6-os szinten ki tudjuk hozni a Veterán Lövészünket.


Bemutattam ezzel a 3 legújabb Kezdő paklinkat, amik elérhetőek lesznek hamarosan a webshopunkban is. Tervezünk minden kaszthoz még egy új koncepciót is készíteni, így aki szemezget a játékkal, sok lehetőség közül válogathat majd. Hamarosan pedig találkozunk, hiszen a tegnapi nap folyamán meghirdettük az idei első élő eseményünket, de a Discord párbajok is pörögnek még, a mai nap is élőben követhettek 6 párbajt is.

Kövessétek a közösségi csoportunkat, ha nem akartok lemaradni a legújabb fejleményekről. Addig is: kávé!

Közösségi Csoportunk: https://www.facebook.com/groups/409260922811791

Discord szerverünk: https://discord.gg/HxpKzefAj5