Kezdő Harcos Pakli

2022.01.17

A mostani kezdő pakli ajánló sorozat végére a Harcos maradt. A régi időkben abszolút hátrányos helyzetben volt ezen a formátumon a kaszt, ez idővel javult azért, majd a Szövetségek Kora megjelenésével ki is teljesedhet.

Sok jó kiegészített koncepciót kapott amiket már kezdő szinteken bevethetünk, és erről a most bemutatott pakli egyik változatáról már írtam cikket, még mindig nagyon izgalmasnak és erősnek gondolom, így most végezetül bemutatnám a vele való játékmenetet is nektek, hátha a ti tetszéseteket is elnyeri majd.

Pakli neve: Dő Warrior

Karakterek: 10
1 Óvárosi Rabszolga
3 Bereni Harci Dobos
3 Bereni Kínzómester
3 Bereni Kapuőr

Fegyverzet: 7
4 Ork Fojtóhurok
3 Acél Rövidkard

Képességek: 7
2 Energikus Döfés
2 Ólom Lábak
1 Elemi Gyengeség
1 Hasítás
1 Oltalmazó Deszka

Páncélzat: 3
3 Bizáncváradi Gyalogos Vért

Italok: 4
2 Életerő Itala
1 Gyógyítás Itala
1 Páncélzat Itala


Játék a paklival:

Kezdő lapunk az új 2-es szintű Ork karakter, amely azt a hatást kapta meg, amit az 1-es szintűek szabályzat szerint; vagyis halálukkor a gyűjtőbe kerülnek, így nem foglalják el a 4 karakterhely egyikét, így egy erős statisztikájú 1-es karaktert kapunk a második körünkben ezen a formátumon igazából.

Az Ork koncepció egyébként régóta formálódott és érdelődött már játékosokban, azt hiszem egyetérthetünk azzal, hogy mostanra már lehet beszélni külön ,Ork' paklikról is a Harcosok esetében. A jó öreg, Bereni csecsest így ki sem hagyhatnánk a csapatunkból, ami a fegyverzetsebzéseket fogja nekünk növelni. Ebbe a koncepcióba most nem került be a Fegyverkovács, de igény szerint alakíthatjátok a paklit vele, ebben az esetben csak az Ork Fojtóhurkot nem használnám, viszont ebbe a pakliba tökéletes fegyverünk lehet, amivel a korai agrót megerősíthetjük.

Ami a képességeket illeti, leginkább a védelmünket szolgálják. Ez a pakli az 5-ös szintig építkezik, így ott be is került 2 Energikus Döfés, ami ha valahol nagyon hasznos lesz, az ez a formátum. Minden más lapunk pedig arra törekszik, hogy egy erős páncélzatot és annak pótlását, majd pedig egy közepesen de stabilan erős fizikai sebzést tudjunk kiosztani.

Mellékpakliba lehet készülni egyébként akár új fegyverarzenállal, én szívesen szoktam ilyen meglepetés full-side taktikákat alkalmazni. Akár Dárda és Toronpajzsok + Fegyvertörők, ebben a helyzetben pedig 2 Mennyei Pajzs is elférhet. További 1-2 Energikus Döfés is figyelhet még a mellékpaklitokba, ha hasonló felépítésű ellenfelet kaptok, ami late game-re épít, akkor nagyon jól fog jönni, minden más esetben pedig, ha nem tudtok vele érdemben és fixen maximálisat sebezni vele, sideoljátok ki nyugodtan.

Ez a pakli is talán igényel majd rutint, hiszen eléggé egymásra épülnek a lapok a jelenlegi formájukban, és több új lapot, sok új hatással használ. Igaz ez a nehézségi szint a képességlapokra is, mert ott pedig a játék majdnem összes eltérő változatát felsorakoztattam nektek. De ez nem is feltétlenül egy kezdőknek szóló pakli, ettől függetlenül bátran ajánlom a kitartó újoncoknak is, hiszen elsajátítható vele a játék ismerete, de kelleni fog hozzá a gyakorlás.

Ennyi lett volna a 3 új Kezdő pakli ajánló ámokfutásom, az előzőeket megtaláljátok az oldalon ugyanígy. A napokban sok infóval jövünk nektek ismét a közösségi és hivatalos facebook oldalunkon, szóval kíp in táccs, mert kicsit variálunk a következő eseményen, a sok új kezdőre és érdeklődőre való tekintettel, valamint érkezünk a februári versenynaptárral is... addig igyatok sok vizet, mert azt hazudják, hogy a sok kávé mellé fontos lenne...

Előrendelés: https://www.osokhajnala.hu/webaruhaz/

Következő versenyünk: https://www.facebook.com/events/727915564851012

Közösségi csoportunk: https://www.facebook.com/groups/409260922811791

Discord szerverünk: https://discord.gg/HxpKzefAj5