Meglettél... villámcsapva

2022.01.26

Hangzik el az ismert ácé villám décé együttes nagy slágerének refrénjében, akik már akkor tudták, hogy mennyire szórakoztató lesz majd egy villám Mágust összerakni profi formátumra. Ez egy újabb offmeta cikk azoknak, akik szeretnek fejtörést okozni és némi meglepetést ellenfelüknek.

Pakli neve: Villámcsapva 2.0

Nemes: Megfontolt Szerzetes

Karakterek: 10
4 Bizáncváradi Hontalan Tanonc
3 Lombvidéki Mágnesbűvölő
2 Elektra, a Villám Bűvölő
1 Óvárosi Villámhajlító

Fegyverzet: 6
4 Szatírszarv Pálca
1 Főmágus Acél Botja
1 Rontás Pálcája

Képességek: 13
1 Statikus Töltés
2 Életadó Mennydörgés
4 Elektromos Háló
2 Lélek Csapás
1 Emlék Torzítás
1 Légcsapás
2 Sokkolás

Italok: 3
1 Életerő Itala

2 Magabiztosság Itala

Játék a paklival:

Majdnem minden is van ebben, ami kicsit is idegesítő lehet egy pakliban, ezáltal nagyon jól sideolható és a megszokott lapok mellett további meglepetés, mini koncepciókat is tudunk cserélgetni mérkőzések között. Alapvetően szeretem a meglepetéspaklikat, pláne, ha azok utána sok irányba módosíthatóak, így a mellékpaklitokat saját kedvetekre variálhatjátok, akár maradtok az alapoknál, akár több, új lapot tennétek bele. Minden karakterünk Elektromos sebzésű, így a 3-as szinttől egészen a 6-osig egész jó fizikai sebzést tudunk biztosítani, ami nem is árt majd, ha sok Hálót játszunk le védelmünkre. A képességsebzés még mindig nem elég önmagában ha az elektromos lapokat nézzük, így kellett még a jó öreg Lélek Csapás is, hogy legyen befejező lapunk. De bekerült egy új Légcsapás is, ami tökéletes lehet tisztogatni bábokat, falakat.

A 2 Sokkolás is nagyon zavaró lesz, karaktereinkkel pedig külön kis bónuszokat adhatunk neki, de az biztos, hogy sok fizikai támadástól nem kell tartanunk. Így jött nálam képbe a Megfontolt Szerzetes, ami segít csökkenteni a képességsebzéseket, mivel általa átvállalhatunk belőlük életerőbe. Ennek pótlásáról az italok mellett pedig az indokolatlanul hanyagolt, 5-ös szintű Életadó Mennydörgés fog gondoskodni, aminek jó kihasználásához nem árt majd némi rutin, de az bizonyos, hogy ez a lap sokkal izgalmasabb lehetőségeket tartogat magában, mint azt első ránézésre hinnénk. Ha pedig mégse, akkor is brutál életerőket tölt majd nekünk vissza.

A Statikus Töltéssel is jól kombózik, sokszor lesz hasznos a hatása, ha jó ütembe húzzuk fel. Erre a lapra szerintem külön koncepció is készülhetne, de ide is kíváló, ha azt vesszük figyelembe, hogy az elsődleges cél az ellenfelünk zaklatása, és ezekre tökéletesek lesznek az elektromos lapjaink.

Attól függően, hogy milyen pakli ellen játszunk, úgy alakítható majd mellékpakliból bármerre. Jövő héten már profi verseny, nagyon kíváncsi vagyok milyen paklik fognak érvényesülni. Ez a mostani, inkább unatkozós párbajokra javasolnám, mint versenygyőztes fogásnak ;)

Pénteken még érkezek egy cikkel, ezúttal egy új Vadász profit szeretnék nektek megmutatni, és mindkettőt elhozom majd a versenyre, aki szeretné, kipróbálhatja majd. Eközben Ádi iszonyatos információkat oszt meg facebook-on, nem árt visszapörgetni a csoportot, sok érdekesség és egy igen nagy spoiler is látható! Ezeken kívül pedig még van pár napotok élni az előrendelési akciónkkal, Discordon pöröghetnek a párbajok, mehet otthon a gyakorlás és persze kávé.

Következő versenyünk: https://www.facebook.com/events/593836798575592

Közösségi csoportunk: https://www.facebook.com/groups/409260922811791

Discord szerverünk: https://discord.gg/HxpKzefAj5