Melyik lap hova kerül?

2021.04.20

Az új és átdolgozott lapjaink két részre oszlanak a Második Kiadásunkban. Az egyik fele a 8 lapos Alfa kiegészítőket erősítik, míg a többi a 4 lapos Aréna Gyakorlatba kerül. Többen kérdeztétek, hogy pontosan hogyan oszlanak meg, így most egy kis összegzésben bemutatnám nektek, milyen kiegészítő csomagok lesznek elérhetőek nálunk.

A mai nap lezárul az előrendelés első hulláma. Azon játékosaink, akik ezen időszakban éltek a Támogató Csomagok megrendelésével, hamarosan már kezükbe is tarthatják az új és átdolgozott lapjainkat.

A második periódus pedig holnaptól indul, egészen május 20-áig tudjátok még kihasználni az akciós csomagokat és megszerezni az ajándék lapokat.

Most pedig összegezzük, hogy hova és milyen lapok kerülnek:

Az ALFA

Az Alfa Kiegészítő immáron 130 laposra bővült, ezzel pedig elnyeri végleges formáját. Ebbe a csomagba került a 3 új Hős és az új laptípus, a 3 új Hátas is! Ezen kívül pedig az Egyedi lapból sima ritka lapra módosuló Földrengés is ebben a csomagban lesz elérhető mostantól.

Továbbá pedig az átdolgozott lapok, amiket Alfából nyithattok:

Mágus: Élőholt Harcos Idézés, Lélekmágus Öve, Lombvidéki Mágnesbűvölő, Mágikus Tanonc Gyűrű, Tűz Köve, Lombvidéki Falu Sámán.

Vadász: Dobókés, Dereshágói Bérgyilkos.

Harcos: Pajzs Specialista, Oltalmazó Deszka, Gyakorlókard, Bizáncváradi Gyalogos Vért, Bizáncváradi Tiszti Vért, Tüskés Fa Buzogány, Tüskés Fém Buzogány.

Az ARÉNA Gyakorlat

Az Aréna Gyakorlat 1-2 kiegészítők pedig egy összevont Aréna Gyakorlat Kiegészítő nevű kiadásban érkeznek, amely tartalmazni fogja a 2020-ban megjelent lapokat is, így egy végleges, 75 különböző lapot rejtő csomagként lesz elérhető.

Az Aréna Gyakorlatban elérhető módosított lapok:

Mágus: Stabil Dermesztés, Lélekspirál.

Vadász: Sárkánybőr Köpeny, Idegméreg.

Harcos: Strapabírás Kegyeltje, Érzéketlen Őrjöngés.

Ez lesz tehát a két elérhető kiegészítője a játéknak jelenleg, és most már pontosan látjátok, hogy az új lapok és az átdolgozottak hova kerülnek. Ezen kívül persze több, nagyon erős Egyedi Lap is változik, és még tervezünk újakat is készíteni, ahogy promó lapokat is, de azokat továbbra is Lélekpontokért lehet majd megszerezni, tehát csomagokból nem lesznek nyithatóak. De ez maradjon a jövő zenéje ;)

Aki pedig szeretne hamarabb és akciósan hozzájuk jutni, az alábbi linken szétnézhet még a Támogató Csomagok között: https://www.osokhajnala.eu/webaruhaz/