Mi vár ránk 2024-ben?

2024.02.01

Szokásunkhoz híven február 1-én elkészítettük az adott év fontosabb mérföld köveit, ami számotokra is izgalmas lehet. :) Robogjunk hát végig együtt a jövőn!

A Január nagy tempót diktált, elindult a nagykanizsai és a kecskeméti versenysorozat is, és elstartolt 2-2 rendezvénnyel Budapesten és Pátyon az Ősök Hajnala párbajozós élet. 

Februárban elindul a budapesti versenysorozat is és újra megrendezésre kerül a Budapest Business Event. Ráadásul ellátogatunk Veszprémbe és Szegedre is 1-1 Nyíltnap alkalmából.

Márciusban egy Kiadói Verseny várható Budapesten, valamint újra ellátogatunk a Hungarian Card Expora, ahol párbajnapot vagy miniversenyt is fogunk tartani, gyertek el!

Áprilisban megérkezik a sokak által várt Sorsok Útján kiegészítő, májusban pedig Kiadói Versenyt tartunk Kecskeméten.

Júniusban megrendezésre kerül a 2024-es Nemzeti Döntő, ahol az ország 16 legjobb játékosa fog megmérkőzni egymással. A helyszín még szervezés alatt.

Júliusban a Nyári versenyt idén Pátyon tartjuk valószínűleg. Ez a verseny egy vándor verseny, volt már Törökbálinton, Budapesten, de tavaly például Nagykanizsán tartottuk meg, ahova idén is ellátogatunk (szokásosan) augusztusban egy Kiadói Versennyel.

Szeptemberben ismét ellátogatunk a Card Expora, hogy ismét ezzel vezessük fel a következő kiegészítőt, ugyanis Októberben meg fog jelenni az Új Világ, amely az új kasztokból fog tartalmazni 25-25 lapot. Mind a Druida, a Bárd és a Paplovag is nagyon izgalmas kasztoknak ígérkeznek.

Novemberben szokásunkhoz híven kitelepülünk egy teljes hétvégére a Társasjátékok Ünnepére, az évet pedig Régióbajnok avatással és szokásos klubnapokkal, bontás versenyekkel zárjuk decemberben.

Persze ezeken felül meglehetősen sok új dologgal készülünk a 2024-es évre, de amiben biztosak lehettek: nem fogunk unatkozni!

Ádi