Nemzeti Döntő Eredmények 2023 - Dunaharaszti

2023.06.27

Június utolsó szombatját Dunaharasztin töltöttük el többen, ahol az újonnan épült templom mellett  egy remek 10 órás Ősök Hajnalázós közösségi mókázás kerekedett. Az eseményen rengeteg izgalmas fordulat, komoly győzelmi és dermesztési sorozatok, griffek és falak, sötét és lendületes trükkök, valamint az utolsó pillanatban előbukkanó italok is helyet kaptak. 


Bár ez a cikk most nem egy élménybeszámoló lesz, hiszen a végeredményt szeretném veletek megosztani, de gondoltam pár remek fényképpel kaphatnátok egy kis kóstolót azért belőle. 

(Szeretnél élménybeszámolót írni? Az ajtó nyitva áll!)

A végeredmény:

1. Geree - Nagykanizsa Régió

2. Kömi - Nagykanizsa Régió

3. Nekdo - Dél-Pest Régió

4. Arrow - Nagykanizsa Régió

5. Mészi - Kecskemét Régió

6. Kova - Dél-Pest Régió

7. Geraldo - Cegléd Régió

8. Barbár - Nagykanizsa Régió

9. Lodark - Nagykanizsa Régió

10. Danika - Budapest Régió

11. Mesi - Nagykanizsa Régió

12. Barni - Kecskemét Régió

13. Isti - Budapest Régió

14. Kassii - Nagykanizsa Régió


Mindenkinek Gratulálok a szép szereplésért! Nekdo a tavalyi Nemzeti győzelme után most egy bronz érmet hozott el a harcos paklijával, akit Geree állított meg a vadásszal és meg sem állt a döntőben a pódium legfelső fokáig, ahol Kömi kultista pakliját győzte le. A negyedik hely tulajdonosa végül Arrow lett a vadász paklijával, amivel egy 9-es győzelmi sorozatot ért el aznap, az ötödik helyre pedig Mészi hozta be a Kecskeméti régiót a mágus kaszttal. A hazai pálya előnyeit élvező Kova szerezte meg végül a  hatodik helyet, aki egyébként a tavalyi évben az Alsóház bajnoka volt. Ez jó hír lehet Lodarknak, aki pedig idén lett az Alsóház legjobbja :)


A rendezvény remek hangulatban repült el, ahol lezajlott a K2 csere és a 100 lapos visszaváltási akció, valamint az előrendelési sorsolás és a tombola is. A TOP4-et pedig akkor itt emlékeztetném a választható lap jutalmaikra. ;)

Következő komolyabb akciók egyrészt a nyári bajnokságon lesznek elérhetőek, melynek a Nemzetin nagyon szépen szereplő Nagykanizsa fog helyt adni, másrészt pedig a "szokásos" nyári csomag is júliustól felkerül a webshopba, mely részleteiről később foglak tájékoztatni titeket.

Én kifejezetten jól éreztem magam és nagyon köszönöm nektek, hogy ilyen remek közösségi hangulat kerekedett, köszönöm Istinek, hogy segített a helyszín megszervezésében és megszerzésében és Kassiinak is köszönöm azt a full támogató fairplay díjas és szabályőrző hozzáállást, amit az egész rendezvény során tanusított. Szuperek vagytok!

És akkor kezdődjék a pontgyűjtés a 2024-es Nemzetire! :)

Ádi