Nemzeti Döntő 2024 - Program

2024.06.28

Ebben a cikkben még egyszer összefoglalom nektek, hogy vasárnap mi várható, mire kell készülnötök. :)

A program:

12:00-12:30 Kapunyitás: Ekkor tudtok megérkezni, lepakolni, hozott lapokat beváltani, K2 lavinátát cserélni, belépő csomagodat átvenni és megcsodálni ( a tartalma a cikk borítója ;) ). Itt amellett, hogy tudtok egymással pacsizni és tradelni, lesz lehetőség vásárlásra is boosterek és alap/kezdő csomagok terén egyaránt. Boosterek esetén lesz 3-at fizet 4-et vihet akció, Alap/kezdő csomag vásárlása esetén pedig minden második doboz 1000 Ft-al olcsóbb lesz, tehát pl két új Kezdő pakli ára 5000 Ft lesz összesen. Valamint lesz 500 Ft-os Promó vásár is, annak mindig nagy sikere van :)

12:30 Nemzeti megnyitó: Remélhetőleg mindenki megérkezik időben, itt lesz egy kis békés megnyitó, izgalmas csoport sorsolás és kezdődhet is a döntő! A versenybíró a messze földön hirhedt Bíró Ádi lesz, segítői pedig a TOP4 játékos (Gazlek, Gear, Mészi, Geree), tehát minden csoportból 1 úriember. A csoport körökben 2 párbajt kell lejátszanod a csoportodban lévő 3 játékossal, ez alapján kaptok pontokat (minden győzelem 1 pontot ér). Döntetlen esetén a jobb nemzeti helyezéssel érkezett játékos jut tovább.

14:00 Kezdő Verseny: A side event-nek nevezett 3 fordulós Kezdő verseny "kezdőktől kezdőknek" jeligével mindenkit szeretettel vár ugyanitt. A kis teremben tudtok majd nevezni és a nagy teremben lesz az esemény, amit Szendrődi Noémi (budapesti régió felelős, nemzeti 20. helyezett) segít majd levezényelni, ahol a versenyformátum a létszám függvényében lesz definiálva. A versenyre nincs belépő díj és 14:30-ig be lehet rá csatlakozni.

15:00-16:00 Tombola: Egy biztos, a tombola nem pontosan 15:00-kor fog kezdődni, de valahogy ebben az intervallumban várható, és persze eddig tudtok tombola jegyeket vásárolni. Itt lesz lehetőség közben enni is, vagy egy kis szünetet tartani.

16:00 Felső/Alsó ház: A verseny ekkor folytatódik a nemzetin, felső házban a Top8 BO3-al egyenes kieséssel profi paklikkal folytatja, alsó házban pedig haladó paklival 1 párbajt fog játszani mindenki mindenkivel (akivel a csoportkörben párbajoztál, azt az eredményt hozod magaddal, nem kell újra játszani, döntetlen esetén 0.5 pont), a kezdés jogáról a rosszabb nemzeti helyezéssel érkezett játékos dönt.

19:00-20:00 Eredményhirdetés és díjátadó: Az eredményhirdetés ebben az intervallumban fog megtörténni. Itt a kezdő verseny eredményeivel fogjuk kezdeni, majd a TOP16-tal folytatjuk.

22:00 Kapuzárás: Bár sokan messziről jöttök, de ha valaki tud maradni beszélgetni, párbajozni, beszállni egy társasjátékban, akkor bizony megteheti, kapuzárás csak késő este lesz.

:) Már csak 2-t kell aludni! :)

Ádi