A Nemzeti helyszínről és Side eseményekről

2024.06.18

Már csak 12-t kell aludni a Nemzeti döntőig normál esetben. :) Holnap elkészül a facebook esemény is, addig pedig ebben a cikkben megosztok veletek pár életmentő információt a fiktív/valós kérdéseitekre!


Hol lesz az idei döntő és a mellék események?

Pontos cím: Művelődési Ház, 2071 Páty, Kossuth u. 77.  Az idei vándor döntőnek a Pátyi Társasjáték klub ad otthont, a kis teremben (nem is olyan kicsi) lesz konkrétan a döntőnk, a nagy teremben pedig az elérhető Side események, mint a Kezdő ŐH verseny Kezdőknek, vagy a társasjáték klub eseménye. Tehát egy épületben lesz minden.

Mi van a közelben gyalogszerrel megközelíthető?

Van a közelben Cukrászda 2 percre, Pékség 4 percre. 

Parkolás hogy lesz megoldva?

Vannak parkoló helyek, de nem konkrétan a művház előtt, hanem 50 méterrel arrébb a polgármesteri hivatalnál.

Milyen a felszereltség, szabályok?

Mosdó, kávéautomata, csapvíz van, hűtő, mikró nincs. Rengeteg szék és asztal van, dohányzás az épület előtt lehetséges, ott vannak padok, alkohol fogyasztás nem megengedett.

Amúgy mikorra kellene odaérni?

A kezdési időpont és egyben a kapunyitás 12:00. A TOP16 döntőjét szeretnék 12:30-kor elkezdeni kisorsolni a csoportokat egy 17 másodperces megnyitóbeszédet követően. A rendezvény várhatóan 20:00 körül fog záródni, de maradhatunk tovább.

Lapvisszaváltás mikor lesz?

Igyekszem az elején rendezni veletek, de ha valaki lemaradna, akkor a szünetekben.

Én már most éhes vagyok, van lehetőség rendelni pizzát?

Igen, közös pizzarendelést tevezünk a Cukorborsó étteremből. Meg kérik az árát az ételeiknek, cserébe kifejezetten jó minőségű. 

Hozhatok vendéget, társasjátékozni lehet?

Igen, jöhet bárki, csak jelezzétek előre és találunk elérhető játékasztalt/játékmestert :)

Lesz lehetőség vásárolni új kezdő paklit, promó lapokat, boostereket, tombola jegyet?

Lesz bizony, ezekről is lesz később egy infó cikk.Remélem sokan válaszra leltetek a cikk alapján, de ne aggódjatok, jön a többi inormáció is napról napra. Jó felkészülést, alig várom, hogy találkozzunk. :)

Ádi