Nyárzáró Közösségi Nyílt Nap

2021.08.09

Nehéz időszak van mögöttünk, hiszen a korlátozások miatt majdnem egy év kihagyás után, nyár elején tudtunk kicsit átalakulva újraindulni. Sokunknak ez a nyári időszak a nyaralásról, vagy épp munkáról és egyéb elfoglaltságról szólt, de így is szép reményekkel zárhatjuk le ezt az évszakot.

Szeptember 4-én szombaton, a Barcraft Buda ad helyszínt a Nyílt Napunknak, ami egyben egy közösségi nap is lesz. Sok új érdeklődőnk van már szerencsére és szépen lassan térnek vissza a veterán játékosaink is, így adta magát egy olyan esemény, ahol összegyűlhet bárki, aki már forgatja, vagy tervezi forgatni az Ősök Hajnalát a kezei között.

Több aktív játékosunk is elfogadta a felkérést, hogy ezen a napon a segítségünkre legyen, hiszen programmal és ajándékkal készülünk minden érdeklődőnknek. Új játékosaink ingyenesen kipróbálhatják segítőinkkel a játékot, megtanulhatják az alapokat és ajándék kezdő paklikkal is gadzagodhatnak, amennyiben elnyeri a tetszésüket az Ősök Hajnala játéka.

A haladó és profi játékosaink sem unatkozhatnak majd, hiszen kiemelt pontozású és díjazású Párbaj Napot hirdetünk erre az eseményre, ezen kívül pedig rengeteg értékes lap vár rátok a nyereményjátékaink alatt.

Amennyiben új érdeklődő vagy, ez a legjobb lehetőséged megismerkedni a közösséggel és a játékkal, ha pedig már találkoztál régebben az Ősök Hajnalával, itt az esély, hogy megnézd mennyi minden változott már azóta!

Az eseményre már 14:00-tól tudtok érkezni, és addig maradunk, ameddig ki nem raknak minket ;)

További részleteket majd folyamatában megosztunk veletek az alábbi Facebook esemény link beszélgetései között. Várunk mindenkit szeretettel és nem kevés ajándékkal ;)

Nyílt nap esemény: https://www.facebook.com/events/559030975129568

Közösségi Csoportunk: https://www.facebook.com/groups/409260922811791

Discord szerverünk: https://discord.gg/HxpKzefAj5