Pre-meta repeta: Deck woodoo szinergia orgiák

2022.02.16

Britt tudósok bizonyították, hogy az ilyesfajta cikk címek egyeseknél beindítják a fogaskerekeket, másoknál szigorúan befékezik. Akárhogyis, kíváncsivá teszik az embert, sőt nagyon mélyen még örömet is okoznak neki, ugyanis ilyen esetekben tudni lehet előre, hogy a lentebbi bölcs sorokból vagy tanulhatunk valami "AHA!" dolgot, vagy szemtanúi lehetünk a trollmágnes kapcsoló hibátlan működésének.

Szolgáljanak hát az alábbi kérdések útravalóul az álmatlan éjszakáknak, s piszkálják fel lélekgömbünk tűzsebzéstípusú gödreinek szürke hamuja alatt lapuló pakli ideáink vágyparazsát:

1) Gondoltál már arra, hogy az Életadó Mennydörgés promó kijátszása után a Statikus Töltéssel  mennyire jót lehetne megint gyógyítani egy körön belül?

2) Sőt a Mágikus Tanonc Gyűrű nem csak a Tűz Kövével meglepő, de a Fenyvesváradi Mesterkováccsal is?

3) Amúgy az is érdekes, hogy a Fenyvesváradi Mesterkováccsal mindig el lehet dobni kör elején két lapot és ha az egyik felszerelés, akkor azt vissza is veheted és a következő körödben megint eldobhatod és visszaveheted, és így tovább?

4) A Vöröskövi Felderítő promó kentaur ha fel ül a Vöröskövi Páncélos Orrszarvúra, az milyen viccesen nézne ki és közben lenne egy 15-ös fala is a fizikai támadások ellen!?

5) Az elég érdekesen hangzik, hogy a vadász Rúnatetoválásokkal egyetlen karakterre öszegyűjtheted a Rontásokat a többiekről, ugye?

6) És az milyen már, hogy a Fényerdei Üregi Őrszem a tétlen/passzív Koboldokat duplán védi?

7) Ráadásul ugye milyen jól elfér a a Sivatagi Vízfakasztó mellett a pakliban az Elemijég Dobókés is, nem?

8) Azt tudod, hogy a Fényerdei Herbalista vagy a Kék-Oázisi Dromedár már az első körében gyógyít?

9) Láttál már Kúszó Gyökereket kijátszó Fényerdei Druidát?

10) A Kovács megadja magának amúgy? :-o (Itt képzeljétek el úgy, hogy Bandi sikítva elrángatott a billentyűzet mögül...)

Ha a tízből egy is új volt, akkor megvolt mára is a jó cselekedet :3 Van jó kombó ötleted? Dumáljunk róla a közösségi csoportban, vagy élőben a következő rendezvényen!

Ádi