Remete Tábor 2022 - Cegléd

2022.06.21

Hétvégén a kecskeméti és a nagykanizsai kártyázós események mellett jelen voltunk az idén Cegléden megszervezésre került Remete Táborban (RTT) is. A tavalyihoz hasonlóan idén is nagyon meleg idő fogadott minket, így a kültéri kártyázás mellett döntöttünk.

A frissen alakult Cegléd Régió vezetője (Geraldo), valamint a ceglédi klánvezér (Warren) is eljöttek párbajozni, boostert bontani és segíteni az új játékosoknak, így egy békés ŐHs délutánt töltöttünk el együtt.

A rendezvényen jelen volt a Dice and Decks társasjátékos csapata, lepacsiztunk Pistivel is (Dél-Pest Régió vezetőjével), de több RPG-s cimbora is feltűnt és jó volt látni, ahogy az Ősök Hajnala kártyajáték is könnyedén helyet foglal ennek a Fantasy tábornak a miliőjében.

Az RTT eseményen jellemzően egy új közös kártyán is szoktunk dolgozni, például tavaly a Herbalista volt a kifundált kártya (ami a Szövetségek Kora kiegészítőben kapott helyet), akinek azóta sztorija is született, melyet itt tudtok elérni: 

https://www.osokhajnala.hu/l/novella-meg-mindig-nem-szoktad-meg/

Az idei kártyatervezésre kevesebb idő maradt, de a helyszín és a társaság végül múzsája volt egy új Kultista karakternek, mely az Alvó Remete nevet kapta :)

Jövőre folytatjuk a hagyományt, 2023-as RTT tábor biztosan nem lesz nélkülünk és remélem, hogy még többen megismerhetik addigra az Ősök Hajnala Kártyajátékot.

Ádi