Szövetségek Kora - Helyzetjelentés

2021.11.05

Az új nagy kiegészítőnk, a Szövetségek Kora hamarosan elérhető lesz. Már több lapot is megosztottunk veletek a közösségi csoportunkban, és a hónapban lassan megismerhetitek az összeset.

A kiegészítő 75 új lapot hoz a játékba, ezen kívül pedig 6 új Egyedi és 3 új Promó lap is megjelenik majd. Ma reggel Ádival újra átfutottuk az új lapokat, a tesztelések alatt felmerülő kérdéseket tisztáztuk és hamarosan újra nekifutunk az összes lap tesztelésének, amiben ti is részt vehettek majd a Béta tesztelős eseményeken.

Több újítást is bevezetünk a Szövetségek Korával, például több, régi lapokat is magába foglaló kulcsszavakat, mint például a Fal és a Rontás. Ezek összességében egyértelműsíti és összefoglalja a hasonló lapok hatását, amire azért is nagy szükség van, mert a régi lapokon több ugyanolyan hatás eltérően van leírva. A későbbiekben, mind a játék mechanikájában, mind pedig a lapok kitalálásában nagy segítség lesz, a játékosoknak pedig egyszerüsíti a fogalmakat, leginkább az új érdeklődőknek.

Ezzel együtt pedig majdnem 300 különböző lapot foglal magában az Ősök Hajnala, ami már nagyon jó kombinációs lehetőséget és változatosságot eredményez a paklik összeállításakor, nem is beszélve az egyedi és a promó lapokról. Az új kiegészítőben pedig az új koncepciók mellett kiegészítünk jópár ,,félkészt" is, és igyekeztünk a lehető legjobban belőni a lapok ritkaságát is, hogy minden formátumra több, versenyképes kombópaklit tudjatok majd elkészíteni.

Amit még elárulhatok és változás, az a kiegészítők méretei. Két különböző Szövetségek Kora kiegészítő lesz, az egyik, a mostanihoz megszokott versenyekért járó 6 lap körüli, a másik viszont egy jóval nagyobb ,,doboz", garantált ritkaságokkal.

Remélem már ti is várjátok ezt az igen aktuális vérfrissítést a játékba. A héten már nem találkozunk, jövő hét szombaton pedig Haladó verseny, készüljetek ;)

Üdv: A Holtak Ura.

Kávé!

Következő versenyünk: https://www.facebook.com/events/685117922450954

Közösségi Csoportunk: https://www.facebook.com/groups/409260922811791

Discord szerverünk: https://discord.gg/HxpKzefAj5