Téli Bajnokság

2020.03.11

Tegnap lezajlott a téli szezon legnagyobb versenye, ahol óriási küzdelem zajlott a 3 kaszt között. A versenyen 3 mágus, 3 vadász és 2 harcos vett részt. A 6 forduló végére kellőképpen elfáradt mindenki. Szeretném kihangsúlyozni tiszteletem Bence Szabó felé, aki kezdőként végig küzdötte a versenyt a pontokért, ahol sajnos sok eredmény nem sikerült, de a pontokat fixen zsebelte és rengeteget tanulhatott a profi játékosainktól.

A verseny győztese Tisje Balázs lett, aki egy aggró bábozós harcossal lépett színre és magabiztosan hozta az első helyet.
A második Gábor Seregély lett, aki a földezős\falazós mágusával hozta a tőle elvárt eredményeket. Majd a 3. helyezést Zoltán György zsebelte be egy tempósabb, de végjátékban győzedelmeskedő vadász paklival. A negyedik és ötödik helyet Aranyos Csaba és Kristóf Szabó zsebelték be. Gratulálunk mindenkinek!

Az első 5 helyezett dupla klántapasztalatot szerzett, továbbá a Fényerdei Fenyveshágók klán teljes létszáma miatt, minden tag +5 Győzelmi Ponttal kezdte a versenyt.

Mindenkit várunk jövőhéten a ligán, ahol a nemzeti bajnokságra való bejutásért küzdhettek 12 hónapon át!