Tesco Mágus                                                 "Legkisebb is számít"

2021.09.09

Ismételten hoztam egy Profi Mágus paklit, mert olyan még sosem volt. Több új érdeklődőnk is van, akik már bedobnák magukat a mélyvízbe, és akár Profi versenyen is kipróbálnák már a játékot, így hoztam egy gazdaságos Mágus paklit, amivel kényelemesen elsajátítható a játék, szem előtt tartva az olcsóságot és a hatékonyságot.

Nemes: Rúnamester

Karakterek: 10
4 Fenyvesváradi Látó
3 Óvárosi Szektatag
3 Óvárosi Jéghajlító promó

Fegyverzet: 6
1 Télvidéki Fenyőbot
2 Sziromkristály Pálca
3 Szatírszarv Pálca

Képességek: 12
4 Dermesztés
3 Lélekgömb
2 Szikla Reptetés
3 Sziklafal

Italok: 2
1 Mentális Erő Itala
1 Életerő Itala


Játék a paklival:

Mint látjátok nem tartalmaz nagyon ritka és drága lapokat a pakli, de pontosan tudjuk, hogy a Mágus ettől még nagyon erős tud lenni, akár Hősök és Relikviák nélkül is. Mellékpaklival kiegészítve a legtöbb dologra felkészíthető, átalakítható.

Kezdő lapunk a Télvidéki Fenyőbot, ezen kívül pedig egy Látót kell majd biztosan a kezünkben tudni, utána érkezhet egy Szektatag és még egy fegyver. Minden más visszakeverhető, amíg ezek nem biztosak.

Szívesen ajánlom ezt a koncepciót kezdőknek, hiszen nincs benne sok különböző lap, mindegyiknek egyértelműen meg van a helye. A többi fegyver általában sokkal jobban fogja zavarni az ellenfelet, mint amennyire mondjuk a Sziromkristály hátránya minket. Mellékpaklit azért nem írtam, mert aki most ismerkedik a játékkal, nem árt, ha ezeket az alap lapokat ismeri meg párbajok alatt, ahol amúgy sincs side élőben.

Hasraütve, ez a pakli, ha mindent kicentizünk, akkor 10-13 ezer forint körül mozog, mégis lehet vele bőven sikerélményeket szerezni. Természetesen a hasonló koncepciós, de több ritka lappal operáló Mágusok általában előnyben lesznek, de alapvetően pont nem a Mágus kaszt lesz nagyobb ellenfele ennek a paklinak.

A 3 promó Jéghajlítót azért tartom itt fontosabbnak, mint a sima, 6-os verzióját, mert egy új játékos nem feltétlenül tud még mit kezdeni a kimaradó körökkel, és ez a pakli is inkább a gyorsaságra épül, mint sem a túlélésre, pláne, ha a Dermesztéseink nem sikerülnek. Ha mégis alakítani kellene ezt a részét laphiány miatt, akkor 2 darab 6-os Óvárosi Jéghajlítót javaslok ezen 3 helyett, és bekerülhet pluszba egy 4-ik Szektatag. Kicsit lassabb lesz a játék, de az ereje megmarad, és biztosabb a 4-es körünk is.

Vasárnap Profi verseny, ahol lesznek új érdeklődök, akiknek összeállítom ezt a paklit, hogy kipróbálhassák versenyen kívül akár a játékot vele. Ezen kívül persze érkezek hasonló árfekvésben egy Harcos és Vadász paklival is, amikról holnap írok egy ugyanilyen Tesco-s cikket egybe.

Hívjatok nyugodtan barátokat, ismerősöket, akiket érdekelhet a játék, mert amíg ti küzdötök a Dupla Tapasztalati pontokért és a nyereményért, addig én átcsapok Mentorba, szóval ne zavarjatok majd olyan kérdésekkel, amire amúgy sem tudjuk a választ. Kösziköszi, holnap re, vasárnap pedig meghívhattok egy kávéra, mert milyen jó fej vagyok már... <3

Profi verseny: https://www.facebook.com/events/2857263091251823

Közösségi Csoportunk: https://www.facebook.com/groups/409260922811791

Discord szerverünk: https://discord.gg/HxpKzefAj5