TOP 4 - Szombati verseny

2021.11.30

Kialakult a Regionális Kupa sorrendje, ahol az adott félév legjobbjai küzdhetnek meg egy izzasztó, kemény csatában. A legbiztosabb bejutónk Tisi, aki úgy néz ki nem fog tudni részt venni a küzdelmekben, így Viking, Süti, Sanyi és Dóri versenyezhet az ingyenes, kiemelt díjazású rendezvényen.

Az ő versenyük 15:00-kor veszi kezdetét a Barcraft Budában. Aki szeretne csatlakozni nézőnek, bátran megteheti, hiszen mellette, akinek kedve van, Párbajozni is lesz lehetősége a többiekkel.

A top 4 versenye pedig a következő rendszerben zajlik majd:

  • 3 forduló lesz, tehát mindenki játszik mindenki ellen
  • Minden fordulóban fixen 3 mérkőzést kell lejátszani
  • Minden mérkőzésen más formátumú paklival kell játszani

A verseny különlegessége és nehézsége miatt új pontozást is bevezettünk a győzelmeknél:

  • Első meccs - Kezdő (1 pont)
  • Második meccs - Haladó (1 pont)
  • Harmadik meccs- Profi (2 pont)

Szóval egy ellenfél ellen összesen 3 meccset kell játszani, de azt 3 különböző paklival, ahol az utolsó, a Profi dupla pontot fog érni pontszámításkor. Pontegyenlőség esetén a 3 forduló után egy egymérkőzéses Profi küzdelemben döntjük el a végső sorrendet.

Ami pedig a fix díjazást illeti:

  • 1 hely: Választható Hős + Választható Relikvia + fix bejutás a nyári Nemzeti Bajnokságra
  • 2 hely: Random Hős + Választható Nemes
  • 3 hely: Választható Egyedi képesség + Random Promó
  • 4 hely: 2 Választható Promó


Mivel Tisi végül nem tud elindulni ezen, közös megegyezés alapján úgy döntöttünk, a Nemzeti Bajnokság fix helyét biztosítjuk neki is. Ez a verseny nyáron lesz majd, annak részletei és lebonyolítása még sok mindentől függ, de végül két fix játékos már biztos bejuthat a szombati verseny után.

A Párbaj nap részére pedig, minden olyan játékosunk, aki nem versenyzik a Regionális Kupán, dupla XP-t szerezhet a párbajok során, az általatok választott kiegészítőkért. A legtöbb párbajt nyert játékos pedig extra jutalommal térhet majd haza.

Ez lesz az utolsó hivatalos versenyünk idén, ezen kívül még december 12-én lesz egy házi, évzáró mulatság, aminek részleteiről hamarosan tájékoztatunk mindenkit. Aki pedig teheti, jöjjön el most szombaton, ha régi ha új érdeklődő, találunk elfoglaltságot :)

Sok sikert, jó paklikészítést a top 4-nek addig is!

Következő versenyünk: https://www.facebook.com/events/634068851301296

Közösségi Csoportunk: https://www.facebook.com/groups/409260922811791

Discord szerverünk: https://discord.gg/HxpKzefAj5