Tündék Földje - Vadász Kezdő pakli

2022.02.25

Ahogy ígértem, érkezzen most egy Vadász Kezdő pakli, ami jól szerepelhet a versenyeken, könnyen alakítható, és kis tapasztalattal kényelmesen lehet elhozni vele a top helyezések egyikét.

Ez a koncepció is sok Szövetségek Kora lapot fog tartalmazni. Sok meglepetés a régi játékosoknak nem lesz benne, de az újaknak izgalmas kis kombókat tartogathat.

Pakli neve: Tündék Földje

Karakterek: 10
4 Medve Tavi Íjkészítő
3 Fényerdei Herbalista
3 Bizáncváradi Veterán Lövész

Fegyverzetek: 6
1 Szövetség Pengéje
2 Ívelt Tünde Penge
3 Tölgy Számszeríj

Képességek: 10
2 Lelki Béke
2 Bénító Lövés
1 Szövetségek Kora
3 Lendületes Löveg
2 Tripla Lövés

Páncélzat: 2
2 Fakéreg Karvédő

Italok: 3
2 Életerő Itala
1 Gyógyítás Itala


Játék a paklival:

Kezdő lapunk a Szövetségek Pengéje és hatásának köszönhetően egy Szövetségek Kora is, ami minden Tünde karakterünknek a pakliban majd +1 sebzést fog adni. 

Kezdő karakterünk ugyan 3-as szintű, így ugyanúgy igaz, hogy nem árthat majd Italokat is a kezünkben tudni, ha az ellenfél kezd és nagyon korai agró paklit játszik. A Medve Tavi Íjkészítő már ezen a formátumon is hatékony hatással rendelkezhet, sok olyan koncepció működhet már kezdőn is, ahol lehet, hogy fegyverzetet kell eldobnunk. Akár így, akár úgy, de korrekt statisztikákkal és lehetséges jó hatással rendelkezik, olyannyira, hogy akár mi is dobhatunk fegyverzetet a kezünkből laphúzás miatt, hogy aztán még abban a körben vissza is vehessük, ha szükséges. Feltehetőleg a vele kijátszható 2 Tripla és 2 Bénító Lövésből egy biztosan ki fog jönni a játék korai szakaszában.

A Herbalista jótékonyan gyógyítja vissza karaktereinket és jó hordozója lesz a Fakéreg Karvédő + Lelki Béke lapoknak is, amivel lapot is húzunk és további gyógyítást is szerezhetünk vele.

A végjáték pedig egyértelmű, a Veterán Lövészekkel kicsapkodni a Lendületes Lövegeket, ami jelenleg, ebben a formában, 5-ös karakterek nélkül általában jobban fog teljesíteni, mint egy Sorozatlövés.

Ha mellékpakli mehet, akkor +1 Bénító Lövés, +1 Lelki Béke mindenképp kerüljön be, valamint 1-2 Életerő Itala is az elején említett okokból. Aztán pedig jöhetnek a megszokott side lapok, mint pl az Elkerülésből Támadás, ami talán ezen a formátumon tud lenni a leghasznosabb és legzavaróbb.

Ez egy egyszerűbb, letisztultabb koncepció, de nyugodtan variáljátok kedvetekre. Mindenesetre jó ellenfele tud lenni a legtöbb kaszt legtöbb paklija ellen, csak tudni kell, mi ellen játszunk és a védekező lapjainkat mikor a legérdemesebb bevetni. Remélem ez a pakli is tetszett nektek, innen folytatjuk majd.

Hétfőn érkezek a most vasárnapi Triád Verseny beszámolójával, addig Ádi szórakoztat majd titeket Facebook-on :) Sziasztok!

Következő versenyünk: https://www.facebook.com/events/1080283422733907

Közösségi csoportunk: https://www.facebook.com/groups/409260922811791

Discord szerverünk: https://discord.gg/HxpKzefAj5