Tűz Tekercsek - Mágus

2022.09.02

Az új 35 lapos tematikus Alap Paklik célzottan a kezdő játékosoknak szólnak, melyek komoly költségek nélkül is már egy "társasjáték" élményt nyújtanak, ráadásul kezdő és haladó formátum is alakítható ki belőlük. A paklik egy kaszt lapjaiból tartalmaznak egy fix válogatást, mely bizonyos tematikák köré épülnek, és jellemzően 30 kezdő, valamint 5 haladó lapból állnak, melyek közül egy lap nemes, egy pedig hátas. Ebben a cikkben a Tűz Tekercsek Alap Pakli tartalmáról lesz szó, mely a mágus kaszt első Alap Paklija.

A Tűz Tekercsek kezdő 30 lapja tematikusan a Tűz típusú karakterek és képességek köré épül, melyet az 5 haladó lappal módosítva egy teljesen más gondolkodást igénylő paklit kapunk.

Lássuk a doboz tartalmát:

Kezdő Karakterek: 
4 db Vöröskövi Tűzmágus
3 db Bereni Palotaőr
3 db Varázstudó Rabszolga
1 db Fényerdei Üregi Őrszem (javasolt fix kezdő lap)

Kezdő Felszerelések:
4 db Télvidéki Fenyőbot
3 db Vöröskövi Tűzpálca
2 db Mágikus Tanonc Gyűrű

Kezdő Képességek:
4 db Tűzgömb
3 db Magmagömb
2 db Lángoszlop

Kezdő Italok:
1 db Életerő Itala

Haladó Kártyák:
1 db Elementalista (Nemes)
1 db Árvíz
2 db Magabiztosság Itala
1 db Négyhegységi Törpeszamár (Hátas)


Az alap pakli célja a játék elején a Koboldok védelme, középjáték során a tűz képességek erősítése és komolyabb tűz képességek alkalmazása egymás után, majd a végjátékban a jó statokkal rendelkező Tündék kijátszása akár ingyen.

Jövőhéten meg fogom osztani veletek a többi Alap Pakli tartalmát is, valamint idővel a weboldalon is elérhetőek lesznek. Valamint idővel oktató videók is elérhetőek lesznek, melyek esetén ezeket az Alap Paklikat is fogjuk alkalmazni.

Ádi