Új meta - Új játékos - Régi győztes

2021.08.16

A tegnapi Profi verseny sok érdekességet hozott nekünk, mindemellett egy új és egy visszatérő játékosunk is elindult a versenyen. A 4 fordulós, 9 résztvevős küzdelmek során egy Mágus és egy Vadász pakli húzott el az élen, mögöttük pedig sok pontegyenlősséggel, mindhárom kasztból. Érkezzen hát egy kis élménybeszámoló most tőlem, paklibemutatókkal együtt.

Az első helyért, a döntő asztalon a két klántárs, Tisi és Flav küzdött meg. Nem is számított egyébként a végeredményük, így is úgy is övék lett volna az első két hely a versenyen. Végül 1-1 után Tisi Vadásza bizonyult erősebbnek, de számomra a nap meglepetése mégis Flav Mágusa volt, ami egy olyan koncepcióra épült, amit még nem láthattunk versenyen.

A harmadik helyen 4 ember volt pontazonossággal, köztük 2 Harcos, 1 Mágus és 1 Vadász. Az egymás elleni meccsek miatt Viking hozta el a 3-ik helyezést, így a jelenleg 3 fős klán el is hozta a Profi tabella első 3 helyét, nagy gratu nektek!

Tisi paklija:

Nemes:
Löveg Specialista

Karakterek: 10
4 Kék-Oázisi Íjász promó
3 Feketeláng Sivatagi Lövész
1 Diána
2 Pál

Fegyverzet: 7
4 Elemijég Dobókés
1 Tölgy Számszeríj
2 Óvárosi Ősbükk Hosszúíj

Képességek: 11
3 Sorozatlövés
2 Tripla Lövés promó
2 Rejtőzködés
2 Bénító Lövés
2 Erős Lövés promó

Italok: 4
4 Életerő Itala

Flav paklija:

Nemes:
Rúnamester

Karakterek: 11
4 Fenyvesváradi Látó
4 Óvárosi Szektatag
3 Bereni Halálmágus

Fegyverzet: 4
4 Szatírszarv Pálca

Képességek: 12
4 Elektromos Háló
4 Sziklafal
4 Árvíz

Italok: 4
2 Életerő Itala
2 Mentális Erő Itala


Ez volt tehát a két top pakli. Tisiét annyira nem kell bemutatni senkinek, tudjuk milyen erős tud lenni a képesség Vadász. Viszont Flav paklijáról szerdán szeretnék egy paklibemutatót írni, ahol egy kicsit belenyúlnék a saját ízvilágom szerint, hátha tudok rajta rontani :) Aki követi a GYIK-et, tudhatja (szóval alig valaki :P ) hogy módosítottunk kissé az Árvíz képességén, így igazán komoly meglepetéseket is lehetett vele okozni, mert ideális esetben többször is max életerőre tudta tölteni a Bereni Halálmágust. De erről részletesebben majd szerdán.

A versenyen, szerintem minden résztvevő egyetért velem abban, hogy mindhárom kaszt esélyes volt a végső győzelemre, ahogy egyébként ennek mindig is lennie kellett volna. A 4 forduló alatt sok minden múlik a sorsoláson, hogy éppen találkozunk-e counter paklival, vagy hogy éppen nincs-e minden fegyverzetünk a pakli alján. Bizakodó vagyok a jövőt illetően, szerintem nagyon jó az irány!

Végezetül gratulálnék minden további résztvevőnek, remélem jól éreztétek magatokat. Legközelebb két hét múlva találkozunk a Bontás versenyen, ahol számítunk egy teljesen új klán nevezésére is, az sem kizárt, hogy a 10 fő is összejöhet, szóval ott is lesznek izgalmak.

Kávé <3

Bontás verseny: https://www.facebook.com/events/815862262447744

Nyílt nap esemény: https://www.facebook.com/events/559030975129568

Közösségi Csoportunk: https://www.facebook.com/groups/409260922811791

Discord szerverünk: https://discord.gg/HxpKzefAj5