Nyári Bajnokság és a Versenyszabályok

2023.08.16

Nyári Bajnokság fontos részleteit elengedhetetlennek tartottuk megosztani veletek amint lehetségessé vált. Igen, ez egy teljesen helytelen, mégis majdnem érthető mondat volt. :) Tehát a legfontosabb infók a Nyári Bajnsokságról:

Időpont: 2023.08.19. 11:00 verseny regisztráció, 12:00 verseny kezdés.

Helyszín: TCG fővárosa, Nagykanizsa, Honvéd Kaszinó (Ady Endre u. 7.)

Szervező: Ádi (és Geree)

Versenybírák: Gear, Arrow

Formátum: Profi

Verseny típus: Svájci

Fordulók száma: 3

Párbajok száma/ellenfél: 2

Belépő: 2.000 Huf

Belépő csomag: 2 db ÁF booster (vagy levásárlás)

Díjazás: Top3 tekercs (maradék 3 tekercs sorsolás), Győztes elnyeri a 2023-as Nyári Bajnokság érmet

Egyéb információ: Dupla TP és akciók is lesznek :)


A verseny menete még fontos lehet a számotokra, úgyhogy vágjunk bele. Versenybírók kisorsolják az első forduló párosait, minden győzelem 1 pontot ér, minden páros 2 párbajt játszik, így a kialakuló végeredmény 2:0 vagy 1:1 lehet, ahol meccsenként maximális 1 órás időlimittel számolunk. Első forduló után 2, 1 vagy 0 ponttal zárnak a játékosok és a pontjaik alapján lesznek összesorsolva (pl 4 legnagyobb pontszám és 4 legkisebb pontszámú embereket 8 fős verseny esetén). Második fordulóban is 2, 1 vagy 0 pont szerezhető, és ezt követően az összesített pontszám alapján alakul ki a végső forduló párosítása hasonlóképpen a második fordulóhoz. Harmadik forduló eredményei alapján alakul ki a végső sorrend. Egyenlő pontszám (vagy körbeverés) esetén az egymás ellen elért eredmény, majd az ellenfelek által elért pontok alapján próbáljuk meghatározni a végső sorrendet. Szükség esetén BO3-as párbajjal döntik el a játékosok egy 4. fordulóban az eredményt.


Ja és mivel TCG, így bizony lesz trading és akciók is. Például Akciós 2-t fizet 3-at vihet lesz a helyszínen:

1) Hősök és Históriák boosterből

2) Árnyas Fellegek előrendelési dobozból

3) Szövetségek Kora Boosterekből a készlet erejéig

Emellett 40% kedvezményes Alap Paklik is elérhetőek lesznek.


A neked releváns és hasznos információk tortájának kandírozott cseresznyéjeként pedig egy link az Általános Versenyszabályzatról: https://www.osokhajnala.hu/altalanos-versenyszabalyzat/

Ádi